Användarvillkor 2016-12-02T12:22:01+00:00

Användarvillkor

Copyright © 2016 SecretAlpha.com – All rights reserved.

SecretAlpha innehar, om inte annat anges, upphovsrätten till allt material på denna sajt.

Materialet får emellertid kopieras och distribueras till tredje part för enskilt bruk under förutsättning att denna sajt anges som källa på kopian av materialet och med bifogande av detta copyrightmeddelande.

SecretAlpha åtar sig inga ersättningsskyldigheter på grund av felaktigheter i text/bild eller uteslutning av uppgifter på denna sajt.

Ovan nämnda rätt att använda material på denna sajt inkluderar inte rätten att infoga materialet i annan publikation eller annat verk, oavsett medieform.

Material från denna sajt får under inga omständigheter användas, kopieras eller distribueras i något kommersiellt syfte.

Vi månar om din personliga integritet. Genom att skapa ett konto på SecretAlpha godkänner du att dina uppgifter sparas i vårt register. Dina uppgifter kommer inte att säljas vidare till någon tredje part. Observera att vi inte säljer eller på annat sätt distribuerar dina uppgifter vidare till någon tredje part utanför SecretAlpha marknadsföringssyfte.

SecretAlpha.com är producerad för Sverige och den svenska marknaden. Produkterna/tjänsterna av SecretAlpha garanterar inte att alla användare får samma resultat. SecretAlpha är inte på något sätt ansvariga för de resultat någon annan person/företag kan uppnå.

Avgörandet för en persons framgång är hans/hennes/företagets förmåga att bruka produkterna/tjänsterna på ett korrekt sätt och att följa våra rekommendationer. Följ våra instruktioner för varje enskild produkt/tjänst för att få de bästa resultaten.

SecretAlpha, organisationsnummer 559011-7676 (Fitness66 AB), är personuppgiftsansvarig. Om du vill ha användarvillkoren förtydligade, gå till ”Kontakt” och skicka ett meddelande till oss.

Personliga Uppgifter

SecretAlpha har förbundit sig att skydda integriteten hos sina kunder och alla användare av SecretAlpha’s webbsidor. Följande användarvillkor beskriver hur vi hanterar personlig information som emottages om dig när du besöker vår webbsida.

Partners av SecretAlpha och andra webbplatser som du kan få tillgång till via denna webbsida har olika integritetsskyddsvillkor och omfattas inte av SecretAlpha användarvillkor. Vi rekommenderar att du läser användarvillkoren för varje webbplats för att ta reda på hur de behandlar och skydda din personliga information.

Enligt personuppgiftslagen (1998:2004) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. Genom registrera Dig godkänner du att SecretAlpha.com lagrar de uppgifter du lämnat i syfte att användas för de tjänster SecretAlpha.com och dess samarbetspartners erbjuder. SecretAlpha.com behandlar Besökarens personuppgifter för att administrera tjänsterna, samt att ge Besökaren erbjudanden om nya produkter och tjänster.

Insamling av information

Vi samlar in uppgifter och information som tillhandahålls av besökare och om vilka sidor som besökare besöker.
Vi använder informationen på följande sätt:

  • att förbättra innehållet på vår hemsida
  • att meddela dig om nya produkter och tjänster relaterade till SecretAlpha.com eller
  • att SecretAlpha genom tredje part kan använda lagrad information för att informera om relevanta funktioner och tjänster eller i syfte att utveckla SecretAlpha.com

Observera att vi inte säljer eller på annat sätt distribuerar dina uppgifter vidare till någon tredje part utanför SecretAlpha i marknadsföringssyfte.
Om du inte vill tillåta användandet av cookies kan du ändra inställningar i din webbläsare.

Betalningslösning Online

Kortbetalning hanteras av vår betalningspartner PAYPAL (www.paypal.com) för att garantera en säker betalning. Alla köp är ”hostade” av PayPal, SecretAlpha.com får således ej tillgång till besökarens betalningsuppgifter.

Garanti/Pengarna tillbaka

Vid köp av SecretAlpha’s onlineutbildningar så har Köparen rätt till att få alla sina pengar tillbaka om denne ej är nöjd med utbildningen. Kunden har 30 dagar på sig att kontakta SecretAlpha.com på mailadressen: info@secretalpha.com och meddela att man önskar sina pengar tillbaka. SecretAlpha skall sedan skyndsamt administrera produkten. Kunden är medveten om att betalningslösningen sker via tredje part (Paypal.com) och att de kan behöva ett antal dagar på sig att administrera utbetalningen. Alla priser på våra produkter/tjänster är exklusive moms.

Ändringar i användarvillkoren

På grund av förändringar i lagstiftning och bästa praxis eller för att förbättra funktionaliteten och innehållet på vår webbsida kan vi göra ändringar i våra användarvillkor och kommer att visa dessa ändringar här, så bör du besöka användarvillkoren lite då och då.

STÄNG

SÄTT MIG

PORTARNA ÖPPNAR SNART!

- Fyll i ditt Namn samt E-post -

+ GE MIG MIN GÅVA:
"7 Saker Kvinnor Älskar Att Män Bär"

PÅ VÄNTELISTAN